Hoppa till innehåll

Schibsted for business – Externwebb och integrationer

#Microsoft Dynamics

#WordPress

"Under flera år har vi fått snabb hjälp kombinerat med strategisk vägledning och implementering där nobox tekniska expertis varit en avgörande del i våra vägval."

Ricki Rebecka Petrini,

Head of Marketing & Communications

Schibsted är ett välkänt företag för många och kanske än mer deras varumärken, Aftonbladet, Blocket, Svenska Dagbladet, Prisjakt, Bytbil och många flera. Vi har fått förmånen att bygga om externwebben till Schibsteds for business, som hanterar all annonsering på Schibsteds varumärken.

Besök sidan:

Om Schibsted for business

Schibsted for business hanterar annonsering hos alla Schibsteds varumärken och genom Schibsted for business kan man skräddarsy sin exponering i några av Sveriges mest tongivande medier.

Vi har under flera år anlitat nobox för en rad olika delar i vår digitala satsning. Vissa projekt har handlat om snabbare nedslag där vi uppskattat den snabba och agila hjälp som vi fått av konsulterna på nobox. I andra fall har det handlat om mer strategisk vägledning och implementering och där har nobox tekniska expertis varit en avgörande del i våra vägval.

Ricki Rebecka Petrini, Head of Marketing & Communications

Uppdraget

Vi fick i uppdrag att bygga om externwebben till Schibsted i en modernare plattform där valet hamnade på WordPress med Gutenberg. För Schibsted är helheten viktig, allt är kvalitet, prestanda, laguppfyllnad, god användarupplevelse etc. Efter lanseringen har vi haft ett löpande arbete med förbättringar, till exempel blixtsnabb filtrering och sökning av alla deras produkter och annonsformat, integration till deras CRM Microsoft Dynamics och optimering av laddtider.

Produktvisning
Rapporter/Whitepaper
Formulär

Tekniska detaljer

Schibsteds externwebb bygger på CMS-systemet WordPress, ett Open Source CMS som används över hela världen. Integrationer är byggda direkt mot Microsoft Dynamics.

Vill du veta mer?

Hör av dig om du vill veta mer om projektet eller om du har ett liknande projekt.

Bild på Christian

Andra projekt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.