Webbplats till revisionsbyrå

Om LR Revision & Redovisning

LR Revision & Redovisning är ett stort, rikstäckande nätverk som jobbar med revision och redovisning. Runt om i Sverige finns olika lokala kontor som alla ingår i samma nätverk, LR Sverige.

Uppdraget

Projektet tillsammans med LR Revision & Redovisning kom in via vår samarbetspartner Hallå reklambyrå. LR behövde hjälp att ta fram en ny webb med modern design och fokus på användarvänlighet för administratören. I LR finns cirka 50 anslutna revisions- och redovisningsföretag som i de flesta fall har en webb via LR. Då alla deras webbplatser hanteras i samma administration, ställde det krav på enkelhet för superadmin, likväl som att varje kontor skulle ha access till sitt eget kontor.

 

 

 

Lösningen

Webbplatsen byggdes i WordPress med tillägget Multisite som skapar en extra nivå i WordPress administration. Vi kunde då skapa en superadmistratör som kan hantera alla kontors webbplatser samtidigt som varje kontor får tillgång till en fullskalig WordPress-administration för sig själva. Det byggdes en hel del smidiga funktioner för att kunna uppdatera gemensamma texter på alla kontor samtidigt likaväl som vi har gett möjlighet att publicera nyheter på flera eller alla kontor på samma gång.

Mycket fokus har lagts på att SEO-anpassa stora textmängder med variabel data som berikar texterna och gör dem mer kopplade till respektive kontor och dess ort.

 

Visste du att…

  • LR har över 50 kontor
  • Webbplatsen består av över 1 600 sidor!
  • Man kan publicera nyheter på alla webbplatser direkt med ett plugin som heter Broadcast WordPress plugin

Vill du veta mer?

Christian Paulson

vd & kundansvarig

Telefonnummer: 073-026 74 10

E-post: christian@nobox.seKontakta oss