Om Nifa 

Nifa är en ekonomisk förening och en plattform för utveckling, kompetensförsörjning och nätverkande för värmländska mat- och dryckesföretag. Branschföreningen består av medlemsföretag som förenas kring tanken om att utveckla mat- och dryckesproduktion i Värmland.  

 

Uppdraget 

Hos Nifa fanns ett behov att få hjälp med flera saker. Önskemålet var att bygga en sida i WordPress som skulle ha en helt ny webbdesign och ett responsivt tema. Dessutom ville man utveckla både sidmallar och funktionalitet på webbsidan i syfte att förenkla för deras samarbetspartnersSist, men inte minst, ville man bygga en kartfunktion som skulle hjälpa både samarbetspartners att hitta lokala mat-och dryckesföretag i Värmland.  

 

 

Lösningen 

Blev, om du frågar oss, en hejdundrande sajt. På sidan får du som mat- eller dryckesföretagare en översikt över Värmlands lokala utbud samt information om hur du snabbt och enkelt kan bli en del av utvecklingen och nätverkandet som sker inom branschen. Genom kartan och dess smidiga filtreringsfunktion kan användare lätt leta rätt på lokala mat- och dryckesproducenter runt om i Värmland.  

"Vi är jättenöjda med slutresultatet", Pernilla Samuelsson projektledare Nifa.

#Guthenberg block
#Hemsida företag
#Kartfunktion
#Mobile-first
#Responsivitet
#WordPress

Vill du veta mer?

Christian Paulson

vd & kundansvarig

Telefonnummer: 073-026 74 10

E-post: christian@nobox.seKontakta oss