Hoppa till innehåll

Järnåkerfonden

#Externwebb

Om Järnåkerfonden

Stiftelsen Stråkinstrumentfonden till Lars Järnåkers minne – Järnåkerfonden – är en självständig stiftelse i Kungliga Musikaliska Akademiens förvaltning. Stiftelsen lånar ut stråkinstrument till svenska, och i Sverige verksamma, instrumentalister. Stiftelsen grundades 1976 och bygger på donationerna av instrument och kapital från framlidne Erik Järnåker.

Uppdraget

Järnåkerfondens tidigare webb var byggd utan CMS så möjligheterna att arbeta med innehåll eller vidareutveckla webbplatsen var begränsade. De ville därför ha en modernare webb som var enklare, och mer lättarbetad, som även var mobilanpassad.

Lösningen

Lösningen blev att bygga om Järnåkerfondes tidigare webbplats i WordPress för att de skulle få en enklare administration av webbplatsen. Vi utgick från nobox eget tema i kombination med Gutenberg Blocks. Förutom textinformation innehåller webbplatsen tekniska funktioner som exempelvis

  • Kontaktforumlär med koppling till nyhetsbrevstjänst, lån av instrument och besiktning.
  • Anpassade inläggstyper för de individuella instrumenten.

Att skapa något stort med enkla medel

Järnåkerfondens webbplats är ett bra exempel på när en liten webbplats framstår som stor, tack varje en stilren design och pricksäkert innehåll. Genom att skala av allt som är onödigt och enbart fokusera på det viktiga, kan man skapa en tydlig webbplats med enkla medel. Genom att samla det viktigaste på en singelsida med engelsk information blir webbplatsen även inkluderande på ett smidigt sätt.

Vill du höra mer..

.. om projektet i stort, dess unika funktioner eller om att med enkla medel skapa en pricksäker webbplats är du välkommen att kontakta mig

Andra projekt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.