Hoppa till innehåll

En webblösning i WordPress åt Nifa

#Externwebb

#Karta

#WordPress

"Vi är jättenöjda med slutresultatet"

Pernilla Samuelsson

projektledare Nifa

Vi har hjälpt Nifa att bygga en ny webbplats i WordPress samt utvecklat en kartfunktion i syfte att förenkla för samarbetspartners.

Om Nifa 

Nifa är en ekonomisk förening och en plattform för utveckling, kompetensförsörjning och nätverkande för värmländska mat- och dryckesföretag. Branschföreningen består av medlemsföretag som förenas kring tanken om att utveckla mat- och dryckesproduktion i Värmland.  

Uppdraget 

Hos Nifa fanns ett behov att få hjälp med flera saker. Önskemålet var att bygga en sida i WordPress som skulle ha en helt ny webbdesign och ett responsivt tema. Dessutom ville man utveckla både sidmallar och funktionalitet på webbsidan i syfte att förenkla för deras samarbetspartners. Sist, men inte minst, ville man bygga en kartfunktion som skulle hjälpa både samarbetspartners att hitta lokala mat-och dryckesföretag i Värmland.  

Lösningen

En webblösning i  WordPress som presenterar olika delar av Karlstads kommun genom Google maps. I kartan kan man se Karlstad uppdelat på olika områden som har olika staBlev, om du frågar oss, en hejdundrande sajt. På sidan får du som mat- eller dryckesföretagare en översikt över Värmlands lokala utbud samt information om hur du snabbt och enkelt kan bli en del av utvecklingen och nätverkandet som sker inom branschen. Genom kartan och dess smidiga filtreringsfunktion kan användare lätt leta rätt på lokala mat- och dryckesproducenter runt om i Värmland.  

Vill du veta mer?

Hör av dig om du vill veta mer om projektet med Nifa eller om du har ett liknande projekt.

Bild på Christian

Andra projekt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.