Hoppa till innehåll

Webbplats åt Vete-Katten

#Externwebb

#WordPress

Om Vete-Katten

Vete-Katten är ett anrikt konditori som finns på ett flertal platser i Stockholm sedan 1928. Grundaren Ester Nordhammar startade Vete-Katten för att skapa ett enkelt konditori där alla var välkomna. Från start till Ester Nordhammars bortgång var det bara kvinnor anställda på konditoriet. Idag arbetar mästerkonditor Johan Sandelin på Vete-Katten.

Uppdraget

nobox och Vete-Katten har arbetat tillsammans under flera år. Under 2021 var det dags att byta ut den gamla hemsidan mot en ny. Webbplatsen kan tyckas enkel, men för Vete-Katten fyller sidan flera behov:

Flera olika konditorier

Vete-Katten har sitt flaggskepp på Kungsgatan men finns sedan några år tillbaka i mindre upplagor på flera olika platser runt om i Stockholm. Med hjälp av webbplatsen kan kunderna enkelt hitta det konditori som ligger närmast dem.

Beställningsformulär

Webbplatsen erbjuder möjlighet för både privatpersoner och företag att läsa och beställa från hela Vete-Kattens breda sortiment av bland annat smörgåstårtor, bakverk och praliner.

Jobbansökan

Genom en enklare lösning finns det möjlighet att söka jobb på Vete-Katten direkt från webbplatsen

Språkväxlare

Då Vete-Katten är ett populärt besöksmål både för bosatta Stockholmare och turister är webbplatsen tillgänglig både på svenska och engelska.

Lösningen

Resultatet blev en fräsch webbplats med mycket innehåll, men i mindre omfattning. Sidan är ett bevis på att det går att få in mycket funktionalitet och matnyttig information på en relativt liten och enkel hemsida – som dessutom är spritsad med vacker glasyr för att prata konditorspråk.

Vill du veta mer

Om du vill veta mer om projektet, eller har behov av en liknande webbplats, varmt välkommen att kontakta Eelena!

Andra projekt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.