Hoppa till innehåll

Externwebb med extra allt åt Mediekompaniet

#Gutenberg blocks

#Hubspot

#WordPress

Externwebb i WordPress och teknisk rådgivning till Mediekompaniet!

Om Mediekompaniet

Mediekompaniet ser sig som svensk lokalmedias förlängda arm på den nationella arenan. De förpackar och skräddarsyr kommunikationsytor, i print och digitalt, åt Sveriges största annonsörer. Utöver detta producerar Mediekompaniet rapporterna Varumärkesrapporten, Effekten av nyhetsmedia och Rättvisaren där de delar insikter, statistik och innehållsanalys för att påvisa vikten av starka nyhetskanaler och ett hållbart annonsklimat.

Vi har under flera år anlitat nobox för en rad olika delar i vår digitala satsning. Vissa projekt har handlat om snabbare nedslag där vi uppskattat den snabba och agila hjälp som vi fått av konsulterna på nobox. I andra fall har det handlat om mer strategisk vägledning och implementering och där har nobox tekniska expertis varit en avgörande del i våra vägval.

Ricki Petrini fd Marketing & Communications Director

Uppdraget

Samarbetet med Mediekompaniet har pågått i flera år och har bestått av allt ifrån snabbare nedslag, till ombyggnation av huvudwebbplats. Mediekompaniet kom till oss med ambitionen att skapa en pedagogisk och lättförståelig miljö för deras kunder och samarbetspartners. Detta föranledde att vi under 2020 fick uppdraget att vara med och designa samt kartlägga kundbehovet och deras kundresa. Resultatet? En modern setup med marketing automation i hjärtat!

Lösningen

I slutet av 2020 lanserade vi externwebben med extra allt. På startsidan möts du av en anpassningsbar video-header och scrollar ner märker du hur sajten animerar allteftersom. Ambitionen med webbplatsen är att kunder och samarbetspartners enkelt ska kunna förstå och ta till sig de produkter Mediekompaniet erbjuder. Under sidan ”Våra produkter” finner du de tre produktkategorierna som erbjuds varpå du simpelt kan navigera vidare beroende på vad du söker.

Visste du att…

Mediekompaniet nyligen släppte 2021 upplaga av rapporten Rättvisaren. I rapporten redogörs för hur svenskar uppfattar information och budskap, från nyheter till reklam. Samt hur faktorer som ålder, kön, ursprung, utbildning och ekonomi påverkar detta. Rapporten hittar du här!

Vill du veta mer?

Hör av dig om du vill veta mer om projektet med Mediekompaniet eller om du har ett liknande projekt.

Bild på Christian

Andra projekt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.