Hoppa till innehåll

Arex Advisor

#Externwebb

#partnersamarbete

Om Arex Advisor

Arex Advisor är en Contract Pharma Organisation som tillhandahåller tjänster i områden Regulatory Affairs, Quality Assurance, Pharmacovigilance och Market Access. Företagets mission är att bidra till att viktiga läkemedel når marknaden så att fler människor eventuellt får en chans att leva ett längre och friskare liv. Arex är ett medarbetarägt bolag med kontor i Stockholm och Lund samt flera internationella anställda.

Uppdraget

När Arex Advisors grundades fick vi uppdraget att, via en partner, utveckla deras externwebb, som har till syfte att marknadsföra företaget och deras mission.

Den tekniska lösningen

Arex Advisors webbplats är byggd i WordPress och utgår fram nobox eget tema i kombination med Gutenberg Blocks. Sidan är i sin omfattning relativt tekniskt enkel och textbaserad, men med en design som på ett tydligt sätt lyfter fram alla delar. Det är en webb som ger användaren mycket information i en liten omfattning – vilket är precis det en externweb ska göra.

Efter lansering

Webbplatsen är hostad på nobox egna servrar och har ett serviceavtal. Det innebär att vi aktivt arbetar med webbplatsen löpande för att den alltid ska må så bra som möjligt. Då vi har helhetsansvar för webbplatsen kan vi vara snabba med att lösa eventuella problem som kan uppstå med WordPress eller servern. nobox erbjuder ett antal olika hosting- och servicealternativ där varje webbplats har det alternativ som passar bäst baserat på behov och prestanda.

Samarbetet

Uppdraget kom till oss från vår partner Narva Communications. I dagsläget fördelas löpande arbetsuppgifter mellan nobox och Arex interna kompetenser.

Några ord från kunden

Vår webbsida är en mycket viktig del av Arex Advisors ansikte ”utåt”. Det är hit befintliga och framtida partners kommer för att få veta om vår kapacitet samt våra medarbetare. Arex växer snabbt, och webbsidan måste också vara anpassningsbar och reflektera nya tjänster vi erbjuder. Samtidigt är det viktigt med säkerhet och regelbunden teknisk service. I både delarna, funktionalitet och tekniskt underhåll, litar vi på nobox. Tack för ett bra samarbete!

Anastasia Flanagan, Marketing Manager

Vill du veta mer?

Eelena Blomkvist, byråchef

Andra projekt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.