Hoppa till innehåll

Om vårt samarbete med Tellusgruppen

#Externwebb

#Hosting

#Innovation

#Serviceavtal

"nobox är effektiva och jobbar nära mig som kund."

Anna Lassen

Kommunikationschef

Tellusgruppen är en friskolekoncern som verkar inom sektorerna för utbildning och barnomsorg. Tellusgruppen driver förskolor och grundskolor och tillhandahåller även barnpassning och läxhjälp i Stockholms län, Uppsala län samt Östergötlands län.

Uppdraget

Tellusgruppen kontaktade nobox på rekommendation då de sökte en webbyrå att förvalta och vidareutveckla koncernens sju webbplatser. Det kortsiktiga uppdraget handlade om att flytta över samtliga webbplatser till nobox egen hosting, uppdatera sidorna till nya versioner samt att lära känna varje webbplats individuella egenskaper. Detta lade grunden till ett nära samarbete.

Samarbetet

Sedan Tellusgruppen flyttade in i noboxfamiljen har ett antal timmar lagts på förvaltning, uppdateringar och vidareutveckling. Vi arbetar nära tillsammans, med nästan daglig kontakt, kring de olika webbplatserna. Någon webbplats är kvar i sitt ursprungliga format, någon har vidareutvecklats rejält medan några har byggts om helt från början i nobox eget tema. Tellusgruppen är en koncern som växer snabbt genom både förvärv och egna etableringar vilket gör att samtliga webbplatser är levande och behöver växa tillsammans med verksamheten på ett lättillgängligt sätt. Under vår tid tillsammans har vi dessutom uppgraderat webbplatsernas serverlösningar för att kunna generera mervärde till Tellusgruppens SEO-partner.

Det samarbete vi har med Tellusgruppen stämmer mycket väl ihop med nobox vision och mission, alltså att hjälpa Tellusgruppen att nå sin fulla potential på webben genom innovativa webblösningar då webben är viktig för dem – men vi har inte bråttom. Tillsammans tar vi en dag i taget, utvärderar och förändrar, gör om och förbättrar. Utan det nära samarbete, vår täta dialog och det delade förtroendet vi har för varandra hade vi inte kunnat jobba på det här sättet. Vi är genuint glada för den formen av samarbete vi uppnått och att Tellusgruppens framåtanda rimmar med den teknik och kunskap nobox kan erbjuda. I det här samarbetet är de mjuka värdena minst lika viktiga som teknik och kod.

Några ord från kunden

”nobox är effektiva och jobbar nära mig som kund. De återkopplar alltid snabbt, både när det gäller offerter eller felsökning och uppdateringar. Min kundkontakt föreslår löpande relevanta åtgärder kring vidareutveckling och förbättringar kring mina webbplatser.”

Anna Lassen, Kommunikationschef Tellusgruppen

Visste du att…

.. trots att webbutveckling, hosting och support är tekniskt, är mjuka värden minst lika viktigt för ett långvarigt samarbete baserat på tillit. Det går att komma till oss utan att veta första dagen exakt vad du behöver hjälp med, vilken teknisk lösning som behövs eller vilka kort- eller långsiktiga mål du har. Genom att komma öppen kan vi tillsammans hjälpas åt att hitta rätt. Vårt uppdrag är att få våra kunder att lyckas och genom att arbeta nära tillsammans kommer vi gemensamt att nå dit.

Andra projekt

Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad

Support

mån - fre: 08:00 - 17.00

support@nobox.se

054 – 203 1818

Integritetspolicy Här jobbar vi

Vill du få uppdateringar från oss?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.