Ny logga, ny webb och delvis nytt team – men samma genuina hantverk och företagsgrund

Ofta sker förändringar smygande och i små steg men just nu sker en ganska stor och tydlig förändring i vårt företag.

 

Flera av de kollegor som varit med från starten har gett sig ut på nya äventyr och öppnat upp för andra. Vi kan nu se något nytt ta form och nya möjligheter uppenbara sig. Så med ny fart och goda förutsättningar tar vi chansen och drar om stigen.

Vi byter vårt långa, krångliga namn Noboxsolutions till nobox, som vi ändå alltid har kallat oss. Vi gör om logotypen, unnar oss en ny webb och breddar oss i våra tjänster. Det handlar som vanligt inte enbart om vad vi kan erbjuda våra kunder utan snarare vad kunden behöver och en anpassad lösning, ofta utanför boxen.

 

 ”Må det alltid vara lika roligt att tänka nytt och annorlunda.”

 

Att ständigt förändras och utvecklas är nödvändigt, härligt och roligt. Det är så vi lär oss och utmanar oss själva. När Creators slog igenom för 10 år sedan lades grunden för Noboxsolutions AB och vi kan verkligen prata om en föränderlig resa från egenföretagare till det härliga, kreativa gäng vi är idag.

Vi fortsätter att befinna oss i ständig utveckling och utmanar inte bara oss själva utan även våra kunder, kollegor i branschen, samarbetspartners och samhället att inte stagnera utan tänka framåt, mot nästa steg. Det är genom förändring, att inte vara som alla andra, vi kan göra skillnad.

Med stor tilltro till framtiden och många härliga år framöver så vill jag och hela noboxfamiljen passa på att önska er alla en riktigt härlig sommar!

//Christian Paulson, VD


Kontakta oss